ThermoCut

Thermocut – hiusten leikkaus kuumilla saksilla

Tulikuumat veitset ovat pala menneisyydestä. Jo Kleopatra ja antiikin ihmiset hoitivat hiuksiaan ja kuivia latvojaan tällä tekniikalla. Sveitsiläinen liikemies tutki historiaa ja päätti tuoda tekniikan myös nykyaikaiselle kampaamo-alalle. Seurasi useita testejä ja koeiluita kunnes luotiin nykyaikaiset “kuumat sakset”. Kuumien saksien teho perustuu siihen että jokaisen hiuksen latva leikkautuu veitsen terävästi pois. Hiuksen pää on kuin sinetöity tai tiivistetty. Hius ei kuivu samalla tavalla kuin ennen ja se säilyttää luontaisen kiiltonsa. Hius on vahvemman tuntuinen, terve ja joustava. Kuumien saksien lämpötila valitaan riippuen hiusten kunnosta. Ovatko hiukset paksut vai hennot, käsitellyt vai käsittelemättömät, kiharat tai suorat. Sakset ovat helppo käyttöiset ja sopivat kaikille hiustyypeille.

ThermoCut
ThermoCut

Kuumat sakset leikkaus sopii erityisesti pitkistä hiuksista haaveileville ja niitä kasvattaville. Terapeuttinen tulos saavutetaan kun hoito toistetaan säännöllisesti 2-3 kertaa. Hiuksista tulee yhtä paksut tyvestä latvaan, eikä kaksihaaraisetkaan tuota enää samanlaisiaongelmia kuin ennen. Useat hiuksia kasvattavat naiset käyvät kampaajalla harvoin, pitkä leikkaus väli vähentää hiuksen kiiltoa ja tekee hiuksesta velton ja elottoman. Kuumilla saksilla leikkaus pidentää hiuksen kiiltoa ja hiuksen on parempi kasvaa. Se ei katkeile latvasta enää kuten ennen. Leikkausväli olisi hyvä pitää lyhyenä, noin 1-2kk.

Kuumilla saksilla leikkausta ei suositella lyhyt hiuksisille, sillä silloin on vaarana polttaa asiakkaan ihoa leikkauksen aikana.

Ornament